Over Flindor

Flindor = Door (Dorothea) de Flines

Toen ik nog maar net kon lezen en schrijven. Sommige dingen blijven belangrijk, in mijn geval zijn dat boeken.

Met 25+ jaar ervaring als boekenuitgever, auteurscoach, editor bij uitgeverijen als Het Spectrum, Bruna en Meulenhoff de Boekerij begeleid ik nu auteurs als schrijf- en uitgeefcoach, als redacteur, als editor, als vertaler en als ghostwriter.

De griffioen van mijn logo komt uit het De Flines familiewapen:

Zoals je ziet heb ik hem een beetje bewerkt. De griffioen heeft een leeuw achterkant, een adelaar voorkant, oren van een paard en schubben van de vis in de nek. Hij heeft alle kwaliteiten die een dappere boekenmaker moet hebben: de staart als kompas, de vleugels en ogen voor het overzicht plus de klauwen om de essentie te pakken.

Maurice de Vries heeft er een mooi logo van gemaakt waar ik nog steeds heel blij mee ben.