Plan van aanpak

Zodra jij het idee hebt dat een samenwerking met mij een goed idee is, neem je contact met me op voor een oriënterend gesprek.
Investering in tijd: we plannen een gesprek van 45 minuten in Amstelveen.
Investering in geld: gratis. Gewoon om te kijken of er tussen ons een klik is.

Voor schrijfcoaching werk ik met strippenkaarten van 12 uur = € 1.140 ex BTW.
Investering in tijd: jij gaat schrijven en als je dat wilt, geef ik je schrijfopdrachten. We hebben eens per week contact, als nodig vaker. Jij laat me meelezen en ik geef commentaar en bijsturing. Als je zelf wilt schrijven, reken dan dat je veel tijd hebt te investeren in je boek. Hoeveel begeleiding je kunt gebruiken is van tevoren niet zo goed in te schatten.

Voor ghostwriting kunnen we ook beginnen met een strippenkaart, om de samenwerking uit te proberen.
Investering in tijd: Over het algemeen kost het ghostwriten / schrijven van een niet al te dik boek voor jou vier tot zes interviews van anderhalf uur en daarna zul je alle versies moeten lezen en van commentaar voorzien. En zo nu en dan hebben we telefonisch of per email contact.
Investering in geld: vanaf € 12K ex BTW voor het manuscript. Voor het uitgave traject daarna hangt veel af van hoe je de uitvoering van het boek wilt en hoe groot de oplage wordt. Ruwweg kan je rekenen op nog zo’n bedrag, het kan ook voor minder.

Doel in beide gevallen: een boek dat jouw expertise onderstreept en dat jou geen 1.000 uur gaat kosten om het goed te krijgen.