van boek-idee naar manuscript

Jij weet wat je wilt en daar ondersteun ik je in. Het schrijfwerk doe je met kleine stapjes of met grote schreden.

In ons contact nemen we de vorderingen door en de planning en stellen we de doelen die voor de volgende afspraak gehaald gaan worden.

Ik lees mee of ik schrijf mee, ik geef tips en stuur indien nodig bij. Misschien besluit je me als ghostwriter in te schakelen. Al spoedig maken we een planning voor de redactie, de vormgeving en de pubdate (publicatiedatum) van je boek!

Je koopt per keer een ‘strippenkaart’ van vijf uur – om te zetten in lees- en commentaarwerk en/of in gesprekken en/of in een verbeterslag van een of meer stukken tekst. In alle fasen ben ik de gids die je op de koers houdt, die je voor jouw project hebt uitgezet.

Om een indicatie te geven: de meeste auteurs hebben voldoende aan drie ‘strippenkaarten’. In die tijd kan iemand vaak enorme stappen zetten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *